Kínáljon vendégeinek Ön is valódi,
friss olasz kézműves fagylaltot!
Tőlünk éjjel-nappal rendelhet.
Elkészítjük és házhoz szállítjuk
az Ön üzletébe – legyen az cukrászda,
kávézó, étterem, vagy akár party service-cég.
Milyen minőségű fagylaltot kínálunk?
Milyen alapanyagokból készítjük?
Milyen ízeket választhat?
Milyen feltételekkel vállalunk fagylalt kiszállítást?
Elérhetőség Térkép

A fagylaltkiszállítás új vendégeket hoz az Ön üzletébe is


Miért érdemes kézműves fagylaltot forgalmazni?


Egyre több vendéglátóüzlet ismeri fel a minőségi fagylalt forgalmazásában rejlő nagyszerű üzleti lehetőséget.

Talán épp azért, mert a fogyasztók manapság, válságos és pénzhiányos időkben egyre jobban meggondolják, hogy mire adják ki a pénzüket: egy átlagos vagy gyenge minőségű termék nem ad akkora plusz-élményt a fogyasztónak, hogy arra érdemes legyen költenie. Egy gazdagon díszített, ínycsiklandó finomságokkal teli fagylaltpult előtt azonban még ma is nehezen mennek el vásárlás nélkül.

Van még egy érdekes szempont, amit érdemes figyelembe venni, amikor kialakítjuk üzletünk kínálatát: minél több fagylaltízt kínálunk a pultban, minél nagyobb és szebb a fagylaltpultunk, annál több pénzt fog elkölteni nálunk egy-egy vevő, mert nem elégszik meg egy alapíz kiválasztásával, hanem a szokásos csoki-vanília-eper mellé választ valamilyen különlegességet is.

A ropogós és krémes variegátók elterjedése izgalmassá, érdekessé teszi a fagylaltokat, és ezek az ízesítők lehetőséget nyújtanak arra, hogy a fagylaltkészítő kiélhesse kreativitását, kialakíthassa a csak rá jellemző, egyedi ízkombinációkat. A mi kínálatunkban kekszes, mogyorós, pisztáciás, amarettós, limoncellós készítményeket is megtalálhatnak partnereink.Vissza
Regisztráció
Ajánlatot kérek
Rendelni szeretnék
Soleluna.hu