Kínáljon vendégeinek Ön is valódi,
friss olasz kézműves fagylaltot!
Tőlünk éjjel-nappal rendelhet.
Elkészítjük és házhoz szállítjuk
az Ön üzletébe – legyen az cukrászda,
kávézó, étterem, vagy akár party service-cég.
Milyen minőségű fagylaltot kínálunk?
Milyen alapanyagokból készítjük?
Milyen ízeket választhat?
Milyen feltételekkel vállalunk fagylalt kiszállítást?
Elérhetőség Térkép

A fagylaltszezon legfontosabb hónapjában járunk!


Most kezdje el Ön is a fagylaltárusítást üzletében


A tavasz első napos hónapja végre elérkezett. A téli fagylaltmegvonás után a vásárlók alig várják, hogy megkóstolhassák az idei első fagylaltjukat.

Ha az Ön vendéglátóüzletében van hely egy fagylaltpult kihelyezésére, és megfordult már a fejében, hogy ezzel az egyszerű, nagy forgalmat garantáló termékkel bővítse kínálatát – ne gondolkozzon tovább rajta! Most van itt a megfelelő pillanat, hogy beindítsa a fagylaltforgalmazást!

Mi mindenben segítünk Önnek. Nem kell fagylaltműhelyt berendeznie, cukrászt alkalmaznia – elég, ha felhív bennünket, vagy itt, a honlapunkon keresztül ajánlatot kér. Egy személyes találkozó keretein belül segítünk Önnek kiszámolni, hogy valóban megéri-e ezzel a tevékenységgel foglalkoznia.

Ajánlunk Önnek megfelelő, jó minőségű fagylaltpultot, megkóstolhatja fagylaltjainkat, és akár eltölthet annyi időt a saját fagyizónkban, hogy lássa: a vevők nem bírnak ellenállni ezeknek a különleges megjelenésű, látványra is az Olaszországban megismert fagylaltok színvonalával azonos finomságnak.

Amikor minket választ a kiszállítós fagylaltot kínáló cégek közül, akkor a biztonságot és a személyes jelenlétünket választja! Mi nem egy márkanév mögött megbújó, csak „virtuálisan” létező cég vagyunk, hanem fagylaltozónkban kézzelfoghatóan megtalál bennünket. Folyamatosan segítjük a munkáját tanácsokkal, ha úgy kívánja: „fogjuk a kezét”, amíg Ön is meg nem szerzi a szükséges gyakorlatot a fagylaltforgalmazás területén.

Keressen meg bennünket most, ne maradjon le a fagyiszezon legnagyobb forgalmú hónapjáról!Vissza
Regisztráció
Ajánlatot kérek
Rendelni szeretnék
Soleluna.hu