Kínáljon vendégeinek Ön is valódi,
friss olasz kézműves fagylaltot!
Tőlünk éjjel-nappal rendelhet.
Elkészítjük és házhoz szállítjuk
az Ön üzletébe – legyen az cukrászda,
kávézó, étterem, vagy akár party service-cég.
Milyen minőségű fagylaltot kínálunk?
Milyen alapanyagokból készítjük?
Milyen ízeket választhat?
Milyen feltételekkel vállalunk fagylalt kiszállítást?
Elérhetőség Térkép

Egy új fagylaltozó beindítása mindössze két és fél millió forintos gépberuházással?!


Kiszámoltuk, lehetséges!


Kiszámoltuk Önnek, hogyan indíthat be akár egy új fagylaltozót mindössze 2,57 millió forintos gépberuházással.

Íme a kalkuláció, melyet parnercégünktől, a veneto.hu-tól kaptunk: egy Bocchini Andromeda 5G 24 tégelyes fagylaltpult ára újonnan jelenleg 3.756.000 Ft lenne. Ebből a pultból most egy kitűnő állapotban megőrzött 3 éves darabot kínálnak akciósan. A maximálisan elérhető kedvezmény esetén akár az új árnak kevesebb, mint a feléért, 1.773.000 Ft-ért is hazaviheti! Ráadásul egy év garanciát is adnak Önnek a használt a pultra!

Ez a rendkívül kedvező ár abban az esetben érhető el, ha Ön a pult mellé választ kínálatukból két másik berendezést is.

A fagylaltok pulton kívüli tárolásához Önnek szüksége lesz egy háttértároló hűtőre is. Ha például a 2011-es fagylaltbemutatóikon használt Tekna Line 5010 NFN fagylalttároló hűtőt választja (melynek új ára 601.000 Ft lenne), azt a legkedvezőbb áron most 438.300 Ft-ért kaphatja meg.

Ha kiválasztja mellé az Elmeco fc2 króm jégkásagépet, egy vadonatúj berendezést (akció nélküli ára 448.000 Ft lenne), ezt kedvezményesen 359.100-ért “csaphatja hozzá” a fagylaltpulthoz és a tárolóhűtőhöz.

Összegezve a fentieket: a holnap éjfélig tartó  akcióban 2.570.400 Ft-ért vásárolhat meg új árakon számítva összesen 4.805.000 Ft értékű berendezést! (Minden felsorolt ár Áfa nélkül értendő.) 2.234.600 Ft-ot takaríthat meg, ha most rendeli meg a gépeket!

Ez azt jelenti, hogy egy induló kis üzletnek, amely a SoleLuna fagylaltját kívánja árusítani - mindösszesen 2,57 millió forintos gépberuházásra van szüksége ahhoz, hogy berendezze, elindítsa üzletét!

Egy biztos: a gépgyártó cégek jövőre nem csökkentik, sőt, valószínűsíthetően emelni fogják áraikat. Az árfolyamok csökkenését is csak kevesen tartják elképzelhetőnek... Ez azt jelenti, hogy ha Ön megveszi a mai árakon a gépeket, már néhány hónap alatt tovább nő az értékük.

Ráadásul a fenti számítás csak egy példa a sok közül - Ön összeállíthatja a kívánt gépeket más szempontok szerint is - választhat kávégépet, kávédarálót, körben üveges állóvitrint is! Olvassa el ebben a cikkben az akció részleteit, böngéssze át a kínálatot, és válassza ki azokat a gépeket, amelyekre a következő fagylaltszezonban üzletének szüksége lesz. Jelentkezzen gyorsan, mert fogy a raktárkészlet - az akció pedig csakis a raktáron lévő gépekre vonatkozik, és csak holnap éjfélig!

Ne töprengjen hát sokáig! Most rendezze be új fagylaltozóját, és takarítson meg milliókat!Vissza
Regisztráció
Ajánlatot kérek
Rendelni szeretnék
Soleluna.hu