Kínáljon vendégeinek Ön is valódi,
friss olasz kézműves fagylaltot!
Tőlünk éjjel-nappal rendelhet.
Elkészítjük és házhoz szállítjuk
az Ön üzletébe – legyen az cukrászda,
kávézó, étterem, vagy akár party service-cég.
Milyen minőségű fagylaltot kínálunk?
Milyen alapanyagokból készítjük?
Milyen ízeket választhat?
Milyen feltételekkel vállalunk fagylalt kiszállítást?
Elérhetőség Térkép

Fagylaltkiszállítás ínyenceknek


Sissi királyné kedvencét, az ibolya fagylaltot is megrendelheti tőlünk


Erzsébet Amália Eugénia, ismert becenevén Sissi, osztrák császárné és magyar királyné volt, Ferenc József császár felesége. Kora egyik legszebb asszonyának tartották, egyéniségének és a magyarok iránt érzett szeretetének köszönhetően máig az egyik legnépszerűbb történelmi személy Magyarországon.

Számos forrás említi róla, hogy rajongásig kedvelte a finom illatú, szerény megjelenésű virágot: az ibolyát. A gödöllői királyi kastélyban található szobájának falát is ibolyákkal díszítette.

Sissi rokoni kapcsolatban állt Savoyai Margit olasz királynővel, a Savoyai család pedig Torinóhoz kötődik – ahol az ibolya nem csak illatos virágként, hanem édességek alapanyagaként is népszerű! Talán Savoyai Margitnál kóstolta először Sissi is az ibolyából készült, különleges fagylaltot, mely kedvenc édessége lett. A SoleLuna fagylalt ízesítő alapanyagát mi is Torinóból hozzuk. Így szerepelhet kínálatunkban – Magyarországon csak nálunk! - az ibolya fagylalt is. Aki először kóstolja a virág-ízű finomságot, legtöbbször elsőre beleszeret! Az biztos: ez az ízvilág nem való mindenkinek, de az ínyencségek kedvelői az Ön üzletében is keresni fogják, ha egyszer is rendel belőle.Vissza
Regisztráció
Ajánlatot kérek
Rendelni szeretnék
Soleluna.hu