Kínáljon vendégeinek Ön is valódi,
friss olasz kézműves fagylaltot!
Tőlünk éjjel-nappal rendelhet.
Elkészítjük és házhoz szállítjuk
az Ön üzletébe – legyen az cukrászda,
kávézó, étterem, vagy akár party service-cég.
Milyen minőségű fagylaltot kínálunk?
Milyen alapanyagokból készítjük?
Milyen ízeket választhat?
Milyen feltételekkel vállalunk fagylalt kiszállítást?
Elérhetőség Térkép

Milyen alapanyagból készítjük?


Kezdjük azzal: milyen az igazán jó fagylalt? Természetesen jó ízű - mellékízektől mentes, benne a valódi gyümölcs, valódi csokoládé, vanília íze érezhető, annak köszönhetően, hogy igazi gyümölcsökből, olajos magvakból, párlatokból készül (nem pedig aromákból és mesterséges adalékokból).

De az íz mellett ugyanolyan fontos a megfelelő állag is: a valódi, olasz kézműves fagylalt állaga krémes, testes, nem folyik, nem olvadozik a pultban és a tölcséren.

Ilyen a SoleLuna fagylaltja. Tejből, tejszínből, cukorból, dextrózból, valamint gyümölcsökből, magvakból, párlatokból készítjük mindet. Ezekhez adjuk az Aromitalia fagylaltalapanyagokat. Olaszországban a legtöbb fagylaltalapport az Aromitalia gyártja. Tejesfagylalt-alappora és gyümölcsfagylalt-alappora az olasz fagylaltkészítők körében fogalom, hiszen a fagylaltot egyedülállóan krémessé és testessé teszik, s frissességét napok múltán is megőrzik.

Az Aromitalia az egyik leghosszabb múltra visszatekintő olasz fagylaltalapanyag-gyártó, gyökerei a 20. század első éveire nyúlnak vissza. Az Aromitalia márkanév 1942-ben jelent meg. A cégalapító Ferrero családnak ma már negyedik generációja dolgozik azon, hogy termékeik minősége méltó legyen a tradícióhoz.

Az ilyen fagylalt előállítása természetesen többe kerül, mint ha valaki fagylaltporból állítana elő egy fagylaltnak nevezett valamit… A jó és a gyenge minőségű fagylalt közti különbség már a pultban is, szemmel látható. A vásárlók pedig hajlandóak többet fizetni a jó minőségű finomságért. Ezt bizonyítja a több mint 10 éve sikerrel üzemelő saját fagylaltozónk, és számos elégedett partnerünk is.

Van még egy fontos szempont, amit érdemes figyelembe venni, amikor kialakítjuk fagylaltozónk kínálatát: minél több fagylaltízt kínálunk a pultban, minél nagyobb és szebb a fagylaltpultunk, annál több pénzt fog elkölteni nálunk a vevő, mert nem elégszik meg egy alapíz kiválasztásával, hanem a szokásos csoki-vanília-eper mellé választ valamilyen különlegességet is.

A SoleLuna kínálata az ínyencek igényeit is kielégíti: ropogós és krémes ízesítők (úgynevezett variegátók) teszik izgalmassá, érdekessé a fagylaltjainkat.Vissza
Regisztráció
Ajánlatot kérek
Rendelni szeretnék
Soleluna.hu