Kínáljon vendégeinek Ön is valódi,
friss olasz kézműves fagylaltot!
Tőlünk éjjel-nappal rendelhet.
Elkészítjük és házhoz szállítjuk
az Ön üzletébe – legyen az cukrászda,
kávézó, étterem, vagy akár party service-cég.
Milyen minőségű fagylaltot kínálunk?
Milyen alapanyagokból készítjük?
Milyen ízeket választhat?
Milyen feltételekkel vállalunk fagylalt kiszállítást?
Elérhetőség Térkép

Milyen minőségű fagylaltot kínálunk?


18 évvel ezelőtt indítottuk el első olyan vállalkozásunkat, mely olasz fagylaltalapanyagokat forgalmazott.

Azóta megismerkedtünk az olasz piac minden szegletével: 1999 óta mi képviseljük Olaszország piacvezető fagylaltalapanyag-gyártóját, az Aromitaliát Magyarországon.

Minden évben részt veszünk a legnagyobb olasz fagylalt-témájú szakkiállításán, a Sigep-en Riminiben. Rengeteg újdonsággal, új ötletekkel megrakodva szoktunk hazatérni a kiállításról.

2000-ben nyitottuk meg első saját fagylaltozónkat, mely azóta is nagy sikerrel működik Törökbálinton. Így elmondhatjuk: nagykereskedőként és vendéglátósként egyaránt ismerjük a magyar vevők igényeit.

Alapelveink:

· Ragaszkodunk az olasz kézműves hagyományokhoz.

· A fagylaltokat mindig frissen, egyedileg készítjük saját műhelyünkben, főzött eljárással.

· Fagylaltjaink valódi, friss gyümölcsből, szárított magvakból, párlatokból és más természetes anyagokból készülnek – nem használunk mesterséges aromákat és színezékeket.

· Fagylaltalapjaink Aromitalia DPO és Aromitalia DBF felhasználásával készülnek - ezek az olasz cukrászok által legnagyobb mennyiségben vásárolt, piacvezető termékek a fagylaltot egyedülállóan krémessé és testessé teszik, s frissességét napok múltán is megőrzik.

· Az elkészült fagylaltokat látványosan díszítjük, majd sokkolóhűtőben -40 ºC-ra lehűtjük – így állagukat és díszítésüket nem csak a kiszállítás során, hanem utána még hosszú időn át megtartják az Ön pultjában is.

· Minden tégely fagylalt egyedileg, kézműves eljárással készül, nem hasonlítható össze a fagylaltgyárak egyen-termékeivel.

· Az egyedi kézműves fagylaltoknak nagy előnye, hogy Önnek nem előre elkészített és becsomagolt egyen-tégelyeket adunk el, hanem megrendelésében meghatározhatja, hogy melyik ízből mennyit kér – akár fél tégelynyit is rendelhet a lassabban fogyó ízekből! Minden tégely más és más, minden alkalommal egy kicsit másképp formázzuk meg, másképp díszítjük. Ez a kézműves termékek legfontosabb jellemvonása! Ám ha Ön azt kéri, hogy egy bizonyos fajta díszítéssel készüljön el a fagylaltja – arra is lehetőség van (természetesen amennyiben beszerezhető a kívánt díszítőelem).Vissza
Regisztráció
Ajánlatot kérek
Rendelni szeretnék
Soleluna.hu